Laboratori


T
allers (laboratoris) per tal que altres persones facin les seves pròpies càpsules de memòria. Els tallers conduits per  Ona Bros i Elena Fraj.

————————————————————————————————-

Tallers amb joves de 4art d’ ESO.
Institut Antoni Torroja, Cervera (LLeida)
Octubre i Novembre del 2012

.

.

.

.

.

.

.

.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Tallers a l’Escola d’Arts i Superior de Disseny de Vic

febrer-març 2013

DSC02712-peq

  Les càpsules fetes:

  19222011      

Utilitzant com a excusa la vida de la Maria, que pot ser qualsevol , analitzem els comportaments i processos mentals humans i en  definitiva      de quina manera es forma una persona.  L’espectador es pot moure algorítmicament entre les conexions i enllaços d’aquest entramat. Ens interessa que cadascú en tregui la seva pròpia   interpretació. “Hay 3 tipos de personas en el mundo: los inamovibles, los movibles y los que se mueven.”
Benjamin Franklin

Núria Expósito Larraona
Carla Serrat Tarré

Abans, després

A través de l’experiència viscuda per una de les nostres avies durant la Guerra Cívil Espanyola ens aproximem al que per ella i, per moltes altres persones, significava la religió i com formava part de la seva vida tot comparant-ho amb la nostra actualitat.

Sonia Serra Acebedo
Guillem Mora Gri
Laura Botifoll Torrents

Una porta que es tanca és una que s’obre.

El projecte realitza una mirada pels moviments migratoris que han tingut lloc des de fa anys a la península ibèrica, ja sigui com a origen o com a destí. Tenir una millor qualitat de vida ha estat sempre un dels objectius més importants de les persones, tot i que aquest gran pas esdevingui una gran dificultat. Amb aquest projecte volem apropar a l’espectador a la lletra petita de cadascun dels contractes dels nostres protagonistes.

Marina Berrocal,
Raül Herreros,
Arnau Flores i
Sergio Ramírez.

L’ Emili, un bon espanyol.

El treball és un recull d’informació sobre les milícies espanyoles, basant-nos en experiències dels pares i tenint com a referència fets històrics.
Hem volgut enfocar-ho des de un punt de vista objectiu i irònic.

Ana Perez
Vico Garcia
Mireia Serra Font

Amor Real

“Amor real” parteix de la intenció de narrar les històries d’amor dels nostres avis. Es mostren diferents testimonis, vivències i desplaçaments emocionals, viscuts durant els anys 50-60, amb els seus tabús, censures, pors… “Amor real” proposa a l’espectador una interacció i els dóna la oportunitat de compartir la seva experiència; per acabar creant un núvol d’històries d’amor reals.

Joel Smythe, Elisabet García, Judit Baró, Ariadna Fitó

 

Coses de família

És un projecte que vol explicar la història de tres families, amb diferents orígens que per certes raons  van haver d’emigrar a Catalunya als voltant dels anys trenta.

Sigrid Lavador, Santi Serrano, Tanit Salvador.

Endavant→

←Endarrera

Copyright © 2019 . Designed by Woo Themes